Sjuk!

Sjuk haha, usch så hemskt.

Började med att jag hosta och hade skit ont i halsen, aj! Sen blanda sig näsan i. haha.
Så nu är man lite off, men det får funka. Ska snart hänga med Kusin till vetrinären med Fet. Har tagit tablett så jag orkar haha.

Va ute i borsökna i osndag, hahaha. Kul kul. Jag och Kusin gick ut och fotade lite.
Vi skulle gå ut på isen (borsökna sjön), och ja det gjorde vi också. Men eftersom solen sken på den dagen så hade det tinat lite hahaha. Så isen sprack ja inte så vi ramla igenom helt utan fötterna blev en aning blöta haha, läskigt var det iallafall. Kändes inte bra! Sen skulle vi gå hem igen så vi tog vägen upp för en brant jävla backe, slutade med att Linda ramla hahahahaha. Fan vad jag skratta.

På kvällen missade jag bussen hem så hon fick skjutsa hem mig, skratta en hel de då också.. Det är kul att åka bil med dig Kuss.

Igår va jag med Lina och Madde. Vi gick och fråga om företag vill sponsra Balstafestivalen. Det gick ju inte som planerat men men. Sen senare var jag med Lina:) Skoj Skoj.

GOTTHARD!!!

Fan vad kul det var..

Kommer aldrig glömma det, och hoppas att dom kommer hit snart igen. Då måste man ju bara åka och titta igen. Dom gjorde verkligen en riktigt bra konsert!:D
Fatal Smile var förband och men dom gjorde en riktigt bra konsert dom med fast ljudtekninkerna sabbade deras ljud, Man hörde inte sångaren alltså ingenting alls. Så jävla dåligt. Gitarristen bleb arg och det förstår jag helt klart! Skulle jag också blivit. Så dom tacka för sig och gick av men fick även våra applåder och jubel.




Sen vänatde vi ett tag och då kom dom upp på scen... FAN VAD JAG SKREK HAHAHA! Jag såg trummisen smyga upp på scen och det roliga va att ingen märkte honom så jag började peka och sa att trummisen satt där och då började vi skrika och sen börja alla andra hahahaha.

Dom gjorde en helt underbar konsert, hade en sån bra kontakt med publiken och vi sjöng med hela tiden.
Jag är såå glad för jag fick trummisens trumpinne, ska vakta den med mitt liv haha. Fick även en klapp på handen av en av gitarristerna. Jimmi fick den första High five av sångaren haha och mimmie fick basistens plektrum.. Så jag Linda, Robin, Jimmi och Mimmie stod längst fram ocg rikigt rocka loss. Pappa kom inte så långt fram han försökte och körde med "Jag måste fram min dotter mår inge bra" men igen trodde honom haha. Min morbror stod längre bak och mamma och Anders stod och där bak...

Riktigt kul och det var det bästa jag sett. Kommer aldrig aldrig aldrig glömma den dagen!
Fick inte ta några bilder när Gotthard spela men här är andra bevis hahaha:D
Har även köpt en tröja..


Avatar

Avatar är en jäkla bra film, jag ahr alltid gillat såna typer av filmer.
Haha jag var lite off i början av filmen men sen senare under filmen så kunde man inte kolla bort..

Vad tycker ni? Jag har iallafall hört att många tycker om den, speciellt min brors tjej hahaha. Hon har typ sett filmen tusentals gånger. Mycket pengar hon måste ha lagt ut på bio :P

Och snart är det GOTTHARD, tänker inte sluta tjata nu, och tänker inte sluta tjata om det efter konserten. 
SÅ JÄVLA KUL!!!


Igår fick vi indviduella valen, så nu är det dags att välja. Jag ahr tänkt välja Psykologi, Filosofi, Matte B, Körsång och ja jag har inte tänkt ut mer..  


Still so far away..

Jaa, sommaren är fortfarande långt borta! Suck

Inte många dagar kvar till Gotthard nu, häftigt! På fredag åker vi.. Fan vad jag längtar.

Kan fortfarande inte skriva hemma, har inte fått något internet än. Så jag får skriva här i skolan.
Ha det bra!

Something New!

Ja nu har jag funderat lite haha.
Tänkte även börja prata om Film, så film och musik. Ganska bra tror jag haha.

Eftersom jag inte har så många besökare (och jag vet inte hur jag ska få det heller) Så måste jag hitta på något mer än bara mitt liv, kanske inte så jävla intressant.
Kan ju nämna att bandet går bra:D har en possitiv känsla.. Vi har pratat om när vi blir stora hur vi ska åka runt och spela.. FAN VAD KUL!!! om det händer så har verkligen en av mina största drömmar förverkligast.
Det gäller att ligga i, vilket vi gör haha. Ska försöka träna upp min röst också eftersom många har sagt att jag kan göra den ännu bättre. Känns verkligen skönt att få bra respons. Då vill man ännu mer. Så är glad och tackar alla som gett oss bra kritik för den första demon, det kommer bara bli bättre och bättre.

Har någon sett någon bra film på sistone? Jag skulle faktiskt vilja se Wolfman och Alice i underlandet. Den verkar vara lite creepy men ända haha, en annan verison ön bran verisonen.
Wolfman verkar också rätt spännande. Fast man kanske inte ska ha för höga förhoppningar. Vad tycker ni? Skicka in en kommentar vet jag:P

Va och kolla på prinessan och grodan förra helgen, med Kusin och hennes små kusiner. jag kan vara ärlig och säga att jag alltid tyckt väldigt mycket om Disney filmer. Men jag vet inte riktigt, den här filmen fångade inte mig! Man kan ju inte alltid tycka om allt. Men inget kan slå de gamla klassikerna.

Sleepy!

Fan vad trött man är hela tiden.. Jobbigt.

I Fredags så va Melanie hos mig :) Innan det var det ju skola.  Ganska lugn dag!

När Melanie kom hem till mig så åt vi haha,ihop med mamma. Och vi satt och skratta lite. Efter det blev det vanliga haha, mycket skratt. Båda somnade sedan i soffan och hon åkte väl hem vid 1 halv 2 någon gång haha..
Hon sydde in min byxor också det får man inte glömma! TACK hahaha;)


Igår va jag ute i borsökna och va med LINDAAAA!! Är på konstigt humör, vet ej varför.
Va ganska seg på morgonen men sen tror jag iallafall att jag kom igång. Vi hade det skoj:D Som vanligt, sen när vi skulle gå ner till bussen (hon hängde med för att gå ut med Fet) Så höll vi på att halka några hundra gånger..

Nu ska jag och mamma äta:D

Just det kommer inte kunna skriva på ett tag.. Pappa har inge internet hemma hos sig nu.

ha det bra

GOTTHARD PÅ FREDAAAAGGG!!!

March For Freedom

Dagens Rubrik "March for Freedom - Dionysus"

Jag tror jag har fått nå knäpp i huvudet haha.
Är på bra humör, vilket känns otroligt bra! Har längtat så mycket efter den riktiga känslan haha
Sände Live med två andra tjejer idag helt ensamma... Kul kul, fixa det..
Stod bakom mixerbordet själv:D YEYYY!!!


Nu gör jag ingenting. Sitter här och sjunger, javisst ja :D

Fyllde år igår :) Skoj skoj, kändes inte riktigt som en födelsedag men det var kul:D

Frida i min klass fyllde i måndags, Lina i tisdags och jag igår.. Visst är det häftigt haha.

Nu ska jag vänta på mina vänner som inte har dykt upp än men men.. Fast nu plinga det på dörren haha så nu är dom här.

Missing

Fan vad jag saknar sommaren nu haha.

När jag var på väg till praktiken i dag hörde jag fåglarna kvittra... Jag blunda och bara lyssnade, då kom känslan av våren.
Kolla nyss på bilder från 09 sommaren. Vad kul man hade haha.
Undrar hur denna sommar blir. Jag ska iallafall försöka hänga med Melanie utomlands haha. Kul Kul:)



Bilden är gjord av mig:)


Radio Talk

Ja nu sitter jag på praktiken. Väntar på att vi ska sända. Är skit trött, skulle kunna somna vilken sekund som helst. Hoppas jag kan hålla mig vaken hahaha. Ganska kul om man somnade mitt under en sändning.

Ska spela bl.a Hardcore superstar med Dreaming in a casket, Gotthard med Rebel soul och Skid row med Youth gone wild. Riktigt bra..

Kommer starta mitt egna program sen, antagligen med kusin. Spela bara en massa rock låtar..


Listen to my voice!

Pappa och jag började lira lite gitarr tillsammans. Och scwisch hade vi en låt haha, med text och allt.
Det var super kul Får verkligen insperation när jag lirar ihop med pappa.

Sen kom Melanie och Nadja. De fick lyssna på våran nya demo, och även dom blev impade. Riktigt kul att höra. En så länge har vi fårr bra kritik.

Sedan satt vi här, och skrev lite mer text på låten, sen blev det grönsaker & Chips med dipp. Vi hade riktigt kul:D
Mycket skratt som vanligt.

Dom åkte precis hem, så nu har jag gjort mig i ordning och är redo för en lugn kväll:) Ska lägga mig och kolla på film tänkte jag. Så god natt på er alla där ute!

Sov gott!


We Run, We Hide

Ja nu sitter man här hemma. Har inte orkat tända någonstans så det är ganska mörkt överallt haha.

Vi hade stryrke träning idag på jumpan. Vi gick till forever gym och träna haha. Är ganska slut nu. Men man känner sig alltid fräsh efter det.

Nu har man druckigt lite vatten, och lyssnar på musik. Väntar på Melanie och Nadja som sa att dom skulle komma hit. Men har inte fått något svar från dom än men men;)

Imorgon ska man vara med Kusin igen:D Skoj Skoj. Ska ner och kolla på bio senare på dagen med Hennes små kusiner. Ska kolla på Prinsessan och grodan heter den va haha:P Får se om den är bra:P

Ha det bra

Make the world smile

FOR YOU!




Ska snart iväg, ner till stan och till ungdomenshus med Londa, Lina och Madde;)
Ska försöka ta lite bilder..


And Then Goodbye

Dagens Rubrik "And Then goodbye - Gotthard"

¨Omgjord


NOW I LET THIS DREAMS OF MINE FLY AWAY

AND THEN GOODBYE


































GOOD NIGHT SLEEP TIGHT


RSS 2.0